Yeni Üyeler Özel %10 İndirim!   1500 TL Üzeri Alışverişe Kargo BEDAVA!
“SODYUM COCO ISETHIONATE (SODYUM KOKOİL İZETİONAT (SCI))” Temizleyici, Saç Bakımı

SODYUM COCO ISETHIONATE (SODYUM KOKOİL İZETİONAT (SCI))


150,00₺

Temizleyici, Saç Bakımı

  • Mevcut : 1000 adet stokta
Sepete git

Favorilere Ekle

INCI NAME:SODIUM COCOYL ISETHIONATE

Sodyum kokoil izetionat, cilt bariyerine zarar vermeden nazikçe temizleyen yumuşak bir temizleme maddesidir. Hindistan cevizinden elde edilir. Genel olarak, diğer yüzey aktif maddeler kadar sert olmadığı için tüm cilt tipleri, özellikle hassas veya kuru ciltler kullanabilir.

Toz formdadır. Suda çözünür.

SODYUM COCO ISETHIONATE (SODYUM KOKOİL İZETİONAT (SCI)) için 0 yorum

Henüz yorum yapılmamış.